Šampioni

ALEKSANDROVAC ŠAMPION 2024.

Ekipa Aleksandrovac u sastavu Aleksandar Radukić, Stefan Milošević, Nikša Milunović i Nedim Mustafica šampioni su finalnog turnira Nikšićko pivo 3x3 lige Republike Srpske koji je odigran u Modriči.

ALEKSANDROVAC OSVAJAČ KUPA 2024.

Ekipa Aleksandrovac u sastavu Nikola Pilindavić, Stefan Milošević, Nikša Milunović i Nemanja Okiljević osvajači su 3x3 Kupa Republike Srpske koji je odigran u Banjaluci.

FARGO ŠAMPION 2022.

Ekipa Lounge bar Fargo u sastavu Dejan Lazić, Marko Slijepčević, Aleksandar Petrović i Dejan Jovanović šampioni su finalnog turnira 3x3 lige Republike Srpske koji je odigran u Banjaluci.

BASKET KLUB ŠAMPION 2021.

Ekipa Basket klub u sastavu Danilo Tomić, Jovica Kecman, Luka Jovanović i Milan Kajmaković šampioni su finalnog turnira Nikšićko pivo 3x3 lige Republike Srpske koji je odigran u Banjaluci.

SPORT CAFFE ŠAMPION 2020.

Ekipa Sport caffe u sastavu Igor Bojović, Stefan Milošević, Nikola Nedinić i Nikša Milunović šampioni su finalnog turnira 3x3 lige Republike Srpske koji je odigran u Prnjavoru.

SPORT CAFFE ŠAMPION 2019.

Ekipa Sport caffe u sastavu Nikša Milunović, Stefan Milošević, Nikola Nedinić i Marko Miletić šampioni su finalnog turnira 3x3 lige Republike Srpske koji je odigran u Banjaluci.