EVL UZ 3X3 REPUBLIKA SRPSKA

Elektronska video lutrija EVL i 3×3 Republika Srpska potpisali su ugovor o saradnji kojim će sva službena lica lige imati istu opremu na turnirima.

Ljubiša Šikarac, predsjednik 3×3 Republika Srpska izrazio je svoje zadovoljstvo zbog ove saradnje, naglašavajući njen značaj za dalji razvoj sporta u region.

“Saradnja sa EVL-om je od velikog značaja za našu organizaciju i za razvoj basketa 3 na 3 u Republici Srpskoj. Ova podrška će nam omogućiti da organizujemo turnire na višem nivou u svim većim gradovima, pružajući igračima i publici odlične uslove za vrhunski basket. Zahvalni smo EVL-u na povjerenju i radujemo se zajedničkim sportskim uspjesima”, rekao je Šikarac.

Zadovoljstvo što su dio 3×3 Republike Srpske, koja predstavljaju važan korak ka popularizaciji basketa pružaju priliku mladim talentima da se takmiče i napreduju u sportu, nisu krili ni u EVL.

“Veoma smo ponosni što možemo da podržimo turnire u basketu 3 na 3 koje organizuje 3×3 Republika Srpska. Ovaj projekat ne samo da promoviše sport i zdrav način života, već i pruža mladima priliku da se dokažu i razvijaju svoje talente. Radujemo se što ćemo biti dio ove sportske priče i što ćemo zajedno doprineti razvoju sporta u našoj zajednici”, izjavio je Goran Kerkez, generalni direkor EVL-a.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *